Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Integral vitae

Marta Guasch, mestra de Reiki, hipnoterapeuta, acupuntora i quiromassatgista, a Manresa i Navarcles


El meu nom és Marta Guasch, sóc music, mestra de Reiki, hipnoterapeuta, acupuntora i quiromassatgista.

Vaig néixer a Barcelona i vaig recórrer part del mon fent de music, tenint contacte amb diferents cultures, tradicions i estils de vida. Fa 16 anys vaig descobrir el Reiki i això em va canviar la vida.

El Reiki va despertar en mi la necessitat d’anar més enllà en el sentit de la vida, així com d’ajudar i servir als altres. I vaig començar a formar-me en diferents teràpies naturals. A més del Reiki, vaig estudiar hipnoteràpia, quiromassatge, drenatge limfàtic, reflexologia, acupuntura, medicina xinesa, tapping i m’he instruït en la pràctica de la meditació i mindfulness.

He fet de terapeuta en diferents centres a Barcelona i Andorra, i actualment faig de terapeuta i ensenyo Reiki al meu centre, Integral Vitae a Manresa..

Teràpies naturals Manresa

A Integral Vitae adeqüem les teràpies alternatives a les teves necessitats

Integral Vitae neix amb la idea d’ajudar i sanar a través de diferents teràpies com el Reiki, la hipnosi, l’acupuntura i el quiromassatge,  entre d'altres.

A Integral Vitae també et volem ajudar a deixar de fumar, a aprimar-se i a superar qualsevol problema, amb una senzilla sessió d’hipnosi.

A Integral Vitae entenem a la persona com un tot i que cadascú de vosaltres és diferent i únic.

A Integral Vitae també et proposem cursos i tallers que t’ajudaran a créixer.

El meu somni és ajudar-vos a través dels meus coneixements, d’una manera propera i amorosa, acompanyant-vos en el vostre benestar i creixement vital, per a que la qualitat de la vostra vida actual i futura, a tots nivells, sigui el més feliç possible.

A Integral Vitae tinc la sort de comptar amb uns meravellosos col•laboradors

 • Anna Viusà: Reiki Manresa i Navarcles

  Francesc Sánchez

  Fa mes de 20 anys que faig de terapeuta en diferents disciplines, com la medecina xinesa, l’acupuntura, l’homeopatia, el Pnl i la reflexologia. Soc professor de ioga i Mindfulness.

  Vaig fer el Màster Universitari de Psicologia del Benestar Aplicada. La meva premissa és ajudar a les persones a estar bé!.

 • Victor Cors

  Victor Cors

  Terapeuta de bioenergètica pel Centre Mayéutika de Barcelona i Practitioner de Flors de Bach, acreditat pel centre Bach d'Anglaterra. Com a terapeuta i massatgista de bioenergètica, acompanyo processos grupals i individuals, ajudant a les persones a trobar una nova connexió entre les diferents parts d'elles mateixes: reunint cos i emoció, ment i cor.

 • Victor Cors

  Teo Valls

  Sóc el Teo, vaig començar a fer karate-Do fa molts anys i aquesta pràctica em va ensenyar molts valors que van ser grans pilars de creixement personal i em van portar a estudiar Shiatsu i teràpiaGestalt de forma profunda i a consciencia. Els meus aprenentatges em connecten amb el cos, l'emoció, la salut i la vida.... que són maneres de poder-me connectar amb l'amor i la passió per viure, i la meva il·lusió és ajudar als altres fent de terapeuta amb el shiatsu i la teràpia Gestalt.

 • Victor Cors

  Anna Garcia

  La vida, i la seva complicitat, em va portar a practicar el Ta-txí , ja fa molts anys. Captivada d’aquella dansa lenta i harmoniosai moguda per tots els beneficis que per mi ha suposat aquesta practica, ara em dedico fer descobrir aquesta meravellosa disciplina mil·lenària, que és un autèntic tresor de la humanitat.

 • EMPRESA_METAS_ALT6

  Susana Teixidó

  Nascuda a Manresa (Barcelona). Formada en Constel•lacions integratives i Constel•lacions Familiars amb més de 700 hores en teràpies grupals. Màster en Pedagogia Sistèmica i Co-ActiveCoaching. Amb 25 anys d'experiència en la gestió de Mitjans de Comunicació i Organització d'Esdeveniments i dos anys i mig en el Sector Turístic. La seva passió per viatjar, la seva creativitat i veure més enllà, la capaciten per a crear i organitzar dinàmiques de grup. Els seus valors passen per l'Amor, la Benevolència i la Col•laboració entre les Persones.

 • Núria Romero: Reiki, Kundalini Ioga i numerologia tàntrica Manresa

  Nuria Romero

  Llicenciada en llenguatge musical i piano. Terapeuta multidisciplinar especialitzada en Reiki i Instructura de KundaliniIoga i en numerología tàntrica. "La meva recerca ha estat sempre en el creixement interior. "

 • Miquel Brú, Zazen, i Reiki Manresa

  Miquel Brú

  Instructor de Zazen, Mestre de Reiki i estudiós de múltiples disciplines relacionades amb el creiexement interior de la persona.

  Actualment em dedico al desenvolupament del benestar, tan físic com mental de la persona, creador i terapeuta en “Acompanyament Personal”, “A la recerca del Mestre Intern”, “Superant la Mort”, professor de Zen, Relaxació- Meditació, Hipnoterapeuta i Mestre de Reiki. També dedicat al benestar dins de l'empresa oferint serveis de assessorament i coachi realitzo conferencies, seminaris i cursos en diferents llocs.

Els nostres centres

Manresa

 • c/ Canonge Mulet, 2, 1r 1ª (al passeig davant la Xixonenca). Manresa
 • Telèfon 685 856 901
 • info@integralvitae.com

Navarcles