Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Tapping

Tornar

El tapping és una tècnicaque t'allibera de l'angoixa i de traumes emocionals, que es basa en el sistema de meridians que utilitza la clàssica acupuntura xinesa.El tapping va ser descobert per al Dr. Callahan (EEUU) que utilitzava certs punts d’acupuntura, que en pressionar-los, units a una frase que descriu el problema que tenim, desbloqueixa per complert el problema.

El tapping és una tècnica molt i molt senzilla, i amb uns resultats sorprenents. Serveix per tractar qualsevol tipus de problema que puguis tenir, ja sigui físic o emocional.

Abans de començar una sessió de tapping has de decidir quin problema vols tractar i triarem  una sèrie de frases que el descriguin tal com tu el vius.

Un dels molts avantatges del tapping és que, en ser tan ràpid, en una mateixa sessió es pot anar avaluant el problema i actuar en conseqüència.

El tapping és a més una teràpia poderosa, perquè la podràs utilitzar tu acasa  o en qualsevol altre lloc en tot moment que ho necessitis.

El tapping és una teràpia innòcua, que només pot que ajudar a qui la practica i que és un complement i un reforç de qualsevol altra teràpia que s’estigui utilitzant.

El terapeuta de tapping, fa la  principal tasca d’ajudar els seus pacients a estudiar bé el problema i descobrir tots els aspectes ocults i poder avançar per a que després ho puguis utilitzar tranquil·lament a casa teva sense l’ajuda de ningú.

Terapeuta: Marta Guasch

Truca’ns per a demanar hora  al 685 856 901 o omplint el següent formulari

Formulari de contacteEls nostres centres

Manresa

  • c/ Canonge Mulet, 2, 1r 1ª (al passeig davant la Xixonenca). Manresa
  • Telèfon 685 856 901
  • info@integralvitae.com

Navarcles