Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Reiki

Tornar

El Reiki és un mètode simple i natural que millora la salut, l’estat emocional, l’estat d’ànim i equilibra el benestar espiritual.El Reiki és un art pur i meravellós desenvolupat al Japó a principis del segle XX per Mikao Usui i portat a occident per la seva deixeble la Sra. Takata.

El Reiki va néixer i es va desenvolupar amb la filosofia de servir i ser utilitzat per a poder gaudir d’una bona salut i una gran qualitat de vida.

Reiki és un mètode de sanació natural basat en la transmissió d’energia a través de la imposició de les mans, és la transmissió de l’energia de l’amor universal , de l’energia vital de l’univers.

El Reiki és un mètode simple i natural que millora la salut, l’estat emocional, l’estat d’ànim i equilibra el benestar espiritual del qui el rep i del practicant.

El Reiki està reconegut per la OMS (Organització Mundial per la Salut), classificat com a teràpia d’energia curativa. És una practica usada regularment als hospitals del Estats Units i actualment ja en molts hospitals del nostre país, sobretot com a suport energètic, físic i emocional en tot tipus de processos, reduint la durada de la seva guarició i ajudant a integrar comprendre situacions medicament difícils.

El Reiki com a teràpia és el complement ideal per a la medicina, tant la natural com l’ortodoxa.

Les sessions de Reiki es poden fer a qualsevol edat, des de nadons fins a la vellesa, i estan indicades per a tot tipus de dolències, malestars o malalties, tant del cos, com de la ment, com de l’estat d’ànim, com de l’esperit. Especialment indicat en processos de recuperació mèdica de tot tipus, fins i tot processos oncològics i situacions emocionals intenses, doloroses, de canvis; Reiki ajuda a reduir el dolor, alleuja el malestar i suprimeix els efectes de l’estrès, servint d’acompanyament emocional en casos de pèrdua o duel i redueix considerablement l’angoixa.

La sessió de Reiki sol durar 1 hora més o menys, la sessió és totalment respectuosa amb la persona, la qual està vestida i en cap moment hi ha contacte sobre les parts íntimes. No hi ha riscos de lesions, ni de cap tipus, i els seus beneficis continuen durant dies després de la sessió.

El Reiki aporta benestar, relaxació i claredat mental.

El Reiki serveix per a prevenir, disminuir o eradicar l’estrès i l’angoixa. Millora l’estabilitat emocional, l’autoestima i la seguretat i ens dona un estat intern de positivitat i més energia.

El Reiki ens dona més capacitat per afrontar problemes i situacions quotidianes, més capacitat per assolir metes, a més d’accelerar i ajudar en la recuperació de malalties físiques i psíquiques.

El Reiki a més de ser una teràpia curativa, és també una practica personal, un conjunt de tècniques que promouen el benestar i desenvolupen un camí de creixement interior que serveix d’ajuda en les diferents etapes de la vida, així com en el dia a dia.

El Reiki és un camí de vida, un camí de creixement, un camí espiritual,un camí d’amor als altres i a nosaltres mateixos.

Aprendre a fer i fer-se Reiki és tant senzill com fer-se iniciar per un mestre de Reiki i aprendre unes tècniques fàcils d’usar. Hi ha quatre nivells diferents d’aprenentatge segons les necessitats i el desig d’aprofundir de cada persona.

El Reiki és, sens dubte, l’acompanyament ideal per a l’home i la dona del segle XXI.


Terapeuta: Marta Guasch

Truca’ns per a demanar hora  al 685 856 901 o omplint el següent formulari

Formulari de contacteEls nostres centres

Manresa

  • c/ Canonge Mulet, 2, 1r 1ª (al passeig davant la Xixonenca). Manresa
  • Telèfon 685 856 901
  • info@integralvitae.com

Navarcles