Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Hipnosi per a superar traumes i fòbies

Tornar

La hipnoteràpia és el mètode més eficaç per tractar addiccions, fòbies, traumes i qualsevol tipus de problema.Et mossegues les ungles?
Ets músic o actor i tens por escènica?
Et costa parlar en públic?
Tens problemes de memòria?
Tens problemes amb les teves relacions de parella?
Fòbies?
Traumes?
Inseguretats?
Etc ...

Només una sessió serà suficient per aconseguir superar qualsevol tipus de fòbia, trauma, por o inseguretat, qualsevol tipus de problema de parella, laboral, familiar o de salut, per sempre !!

En la sessió d'hipnosi el subconscient rep unes instruccions precises i de provada eficàcia per superar qualsevol tipus de necessitat. No importa l'edat ni el tipus de problema a tractar.

TRUCAN’S I DEMANA HORA !, és fàcil, ràpid i completament sa!

Segons dades del "Institut d'Hipnosi" el 95% de les persones que fan hipnosi, aconsegueixen el seu objectiu podent fer després una vida normal i sense problemes. Aquesta altíssima eficàcia és gràcies a les últimes tècniques en hipnosi importades d'Estats Units, de la "International Medical and Dental Hypnotherapy Association".

Les sessions d'hipnosi són individuals, en elles es guia una relaxació molt profunda i progressiva, a través de la qual la persona entrarà en un estat de trànsit, amb el qual connecta amb el seu subconscient i on es realitzarà la programació per superar el que necessitis .

No cal tenir cap practica prèvia de relaxació, aquest tractament està a l'abast de tots.

la hipnosi és un fenomen absolutament normal, segur i saludable. La persona que aquesta hipnotitzada està tot el temps conscient, encara que apartada de les distraccions exteriors; la ment s'ajusta a la freqüència alfa; en la hipnosi la ment està a la consecució de determinats objectius com, per exemple, deixar de fumar, fer una dieta, millorar l'autoimatge, dominar pors i fòbies, millorar la memòria, pujar l'autoestima, superar traumes i inseguretats, la llista és interminable.
Pots consultar més informació al nostre apartat de HIPNOTERÀPIA.

les associacions professionals més prestigioses del món en aquest sector asseguren que la força d'aquest mètode se centra en canviar els hàbits i pensaments relacionats amb el problema a tractar.

És important que sàpigues que els Serveis d'Hipnosi, són oferts només amb el propòsit de programació de la ment i de creixement personal. Aquests serveis no són, ni substitueixen en cap cas, el tractament mèdic, psiquiàtric o psicològic.

La hipnoteràpia o hipnosi és una tècnica efectiva que té una probabilitat d'èxit del 95% després de la primera sessió dins d'un procés. Amb la hipnosi, el pacient cau en un estat de relaxació profunda que permet reprogramar l'inconscient per alliberar-lo de la dependència al tabac, desordres alimentaris, ansietat, pors, entre altres. El terapeuta desentranya els conflictes psicològics interns que provoquen l'addicció, l'estrès o el dolor crònic mitjançant la PNL (Programació Neurolingüística).

L'objectiu de la hipnosi és proporcionar a les persones les eines necessàries que els permetin convertir-se en allò que desitgen, afavorint el seu desenvolupament i creixement

Hipnosi per tractar qualsevol tipus der problema.
Hipnosi per deixar de fumar.
Hipnosi per aprimar.
Hipnosi per superar fòbies.
Hipnosi per millorar la memòria.
Hipnosi per deixar addiccions.
Hipnosi per deixar de mossegar-se les ungles.
Hipnosi per tractar trastorns.
Hipnosi per superar traumes infantils, del passat.
Hipnosi per solucionar problemes en les relacions de parella.
Hipnosi per tractar qualsevol tipus der problema.

La hipnosi és semblant al somni diürn, durant el qual el nostre estat de consciència s'altera fins arribar a la zona de freqüència alfa. Durant la hipnosi estem tot el temps, conscients però abstrets de les distraccions exteriors. El somni diürn és un fenomen perfectament normal, sa i segur al qual tots ens lliurem amb certa freqüència. En ocasions, el somni diürn està tan intensament orientat cap a un objectiu que és possible arribar a materialitzar-d'una forma espontània i sense una intenció premeditada. La hipnosi és una tècnica que permet assolir deliberadament aquest estat alterat de consciència -que és el somni diürn-i dirigir la nostra atenció a determinades metes per tal de materialitzar-les. Com el somni diürn, la hipnosi és un fenomen absolutament normal, segur i saludable.

La persona que aquesta hipnotitzada està tot el temps conscient, encara que apartada de les distraccions exteriors; la ment s'ajusta a la freqüència alfa; en la hipnosi la ment està a la consecució de determinats objectius com, per exemple, deixar de fumar, fer una dieta, millorar l'autoimatge, dominar pors i fòbies, millorar la memòria, pujar l'autoestima, superar traumes i inseguretats, la llista és interminable.

 

QUÈ ÉS LA HIPNOSI?

La hipnosi és semblant a l'estat de somni diürna, en el qual la ment conscient s'aquieta o roman passiva. Mitjançant la seva pràctica, l'hipnotitzador suggestiona la poderosa ment subconscient del subjecte.

Anem a examinar de forma ràpida i d'una manera lleugerament tècnic com funciona el cervell. La seva activitat es realitza en cicles de freqüència mesurables que corresponen a certs tipus d'activitat.

El 1929 Hans Berger va utilitzar un aparell d'EEG (electroencefalograma) per descobrir que quan els ulls d'una persona estaven tancats, el cervell generava ones regulars en una sèrie de 8 a 12 cicles per segon (cps). A aquestes ones les va denominar ones alfa. Posteriorment van ser descoberts altres tipus d'ones cerebrals a les que es va denominar, teta, beta i delta. Aquestes ones cerebrals es corresponen amb diverses funcions mentals, incloent la hipnosi i l'experiència psíquica. Els experts coincideixen en la classificació d'aquestes ones i del seu objectiu, però estan en desacord pel que fa als límits exactes de cada tipus d'ona. Un expert pot definir una ona alfa entre els 8 i els 12 cps, en tant un altre pot afirmar que es troba entre els 7 i els 14 cps, i així successivament. Els quatre paràgrafs que presentem a continuació ens ofereixen un consens general en relació amb aquestes ones cerebrals.

Delta. La gamma de freqüència de l'activitat cerebral en delta abasta des de O fins a aproximadament 4 cps. És totalment inconscient. No es tenen molts

coneixements sobre la gamma delta.

Teta. La gamma de freqüència en teta és des d'aproximadament 4 a 7 cps. Teta forma part de la gamma subconscient, i en ocasions la hipnosi té lloc en aquesta zona. Segons sembla, totes les nostres experiències emocionals es registren en aquesta ona. Teta és aquest estat especial que obre la porta de la consciència més enllà de la hipnosi cap al món dels fenòmens psíquics. L'experiència psíquica generalment té lloc a teta (vegeu el capítol 5).

Alfa. La gamma de freqüència en alfa és d'aproximadament 7 a 14 cps. Generalment es considera que alfa és la zona subconscient. En ella tenen lloc el somni, el somni diürna i pràcticament tota la hipnosi. La meditació i també l'experiència psíquica ocorren principalment en alfa (encara que en estat de meditació ocasionalment s'arriba fins teta). Alfa és una regió molt important pel que fa a la hipnosi.

Beta. És la zona conscient de la ment amb gammes de freqüència a partir dels 14 cps. Beta és on té lloc el nostre raonament i condueix la major part de les nostres ocupacions quan estem desperts. Gairebé tota la nostra activitat es desenvolupa principalment a uns 20 cps. A aproximadament 60 cps, una persona es troba en un estat d'histèria agut. Per sobre dels 60 cps ignoro què és el que podria passar, però sospito que no seria en absolut plaent.

Quan ens anem a dormir, el nostre cervell descendeix automàticament de la gamma de beta a la d'alfa i després, durant breus períodes, passa a teta i a delta. La major part del somni transcorre en alfa. La hipnosi s'aprofita d'aquest fenomen natural: aconsegueix que l'activitat cerebral baixi a la gamma alfa sense que la persona hipnotitzada estigui adormida. En alfa, la ment subconscient està oberta a la suggestió.

La ment conscient no accepta fàcilment la suggestió. És útil per a raonar i pensar, i també per posar en acció tot allò que coneix. No obstant això, la ment subconscient és com un esclau obedient. No pensa ni raona, només respon al que se li diu. En això resideix el valor i el poder de la hipnosi, ja que per mitjà d'ella és possible fer arribar la suggestió directament al subconscient que les accepta i les converteix en realitat. En part, la ment subconscient informa la ment conscient que hi ha nova informació i que cal actuar de

acord amb ella. La ment conscient és procliu a actuar d'acord amb els seus continguts, de manera que assumeix la nova informació i actua en conseqüència. Encara que ningú comprèn realment per quina raó la hipnosi és efectiva i la ment subconscient respon, sabem que la tècnica funciona-i a més funciona bé.

Terapeuta: Marta Guasch

Truca’ns per a demanar hora  al 685 856 901 o omplint el següent formulari

Formulari de contacteEls nostres centres

Manresa

  • c/ Canonge Mulet, 2, 1r 1ª (al passeig davant la Xixonenca). Manresa
  • Telèfon 685 856 901
  • info@integralvitae.com

Navarcles