Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

HIPNOFORTUNA

Tornar

Hipnosi per a la prosperitat
Tu pots fer i tenir tot allò que vulguis. Només has de canviar la teva ment!!!!!Abundància econòmica, èxit professional, prosperitat i fortuna amb hipnosi !!!!

 

Aconsegueix abundància i prosperitat a la teva vida, desfent els teus bloquejos amb hipnosi.

 

 

Quan som petits, sobretot, estem moltes vegades en estat alfa (i de grans a vegades també), i és un estat en el qual tot el que ens arriba se’ns queda gravat al subconscient, gestionat per una ment de nen o nena petits. De petits no tenim ment crítica, o la tenim “apagada”, la ment que decideix quins aprenentatges es graben o no, per això de petits  ens ho creiem tot, per exemple si de petits ve un amic i ens diu que amb una vareta màgica ens farà desaparèixer ens ho creiem!. També quan som petits, i no tant petits, aprenem coses de forma subliminal, amb el que escoltem, veiem i vivim, aprenentatges que es queden al nostre cap i que no som gens conscients de que els tenim.

 

Amb el programa Hipnofortuna, o la hipnosi per a l’abundància, arribaràs a desfer tots aquests inputs que tens gravats al subconscient i que no et deixen avançar, que et bloquegen la teva abundància i prosperitat.

 

Les coses que escoltem com: els diners son difícils de guanyar, no n’hi ha per tot, els jefes exploten, els que tenen diners no acostumen a ser bones persones, sinó t’esforces molt no aconseguiràs res, no arribaràs mai lluny, i el sempre, això és impossible....!!!!

Les coses que veiem amb la família, pares malgastadors, o massa estalviadors i porucs que no viuen per no gastar, o que eviten parlar de diners..., amics que els va malament, que no se’n surten i que pensàvem que ho podien aconseguir tot...Situacions que hem viscut, que ens han passat de fracàs o dificultats... , totes aquestes coses també han creat una sèrie de bloquejos que ens impossibiliten ser abundants en tots els sentits i aquests també els desfarem amb hipnosi, amb el programa Hipnofortuna, amb hipnosi per l’abundància, un programa de 28 dies pensat per a tu, pensat i dissenyat per a desbloquejar per a sempre els que no et deixa arribar allà on tu vols!

 

Al nostre cervell tenim tot un  sistema de rets emocionals, una formació reticular encarregada de prendre decisions,  aquest sistema te emmagatzemat tot el que has après, i et fa reaccionar en funció d’això, per tal de “mantenir-te viu i segur”. Amb hipnosi arribaràs a canviar el teu sistema reticular, a modificar el que hi ha emmagatzemat per a que reaccioni de manera diferent.

Els fills de pares rics i amb èxit, acostumen a tenir diners i èxit, perquè creuen que és el més normal i hi viuen bé amb això, perquè és el que el seu sistema reticular entén com a segur, bo i normal, perquè segurament no han sentit mai frases com “els que tenen diners no són bona gent”. El seu sistema reticular funciona a un altre nivell. Amb hipnofortuna canviarem el teu sistema reticular per a desfer els teus bloquejos i que reaccionis com una persona abundant i prospera a tots nivells.

El programa Hipnofortuna és fer servir els mateixos mètodes amb els quals ens vam programar, per a desprogramar-nos. Hipnosi, Braiwaves i PNL subliminal.

Amb la hipnosi per a l’abundància tindràs la vida que vols i et mereixes!!!!!

 

 

Truca’ns per a demanar hora  al 685 856 901 o omplint el següent formulari

Formulari de contacteEls nostres centres

Manresa

  • c/ Canonge Mulet, 2, 1r 1ª (al passeig davant la Xixonenca). Manresa
  • Telèfon 685 856 901
  • info@integralvitae.com

Navarcles