Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Cursos de Reiki

Tornar

Els cursos o ensenyament de Reiki es divideixen en 4 graus ( quatre etapes de formació) coneguts com a nivells de Reiki a occident.Els cursos de Reiki estan a l’abast de tothom que vulgui utilitzar el Reiki per a si mateix o per ajudar als altres, la formació és senzilla i molt pràctica i es pot fer a qualsevol edat, sense cap requisit en concret ni necessitat de tenir coneixements previs en teràpies.

En els cursos es fa el que anomenem una iniciació , que és una petita cerimònia amb la qual el mestre obre el canal energètic de l’alumne, i s’aprenen a fer els tractaments i les tècniques necessàries i els símbols a utilitzar per a dur-los a terme, i es fan pràctiques. Els cursos es fan en cap de setmana i en grups reduïts.

El 1r Nivell de Reiki, també anomenat Shoden en japonès, està centrat en la part física de la persona, es treballen les bases sobre les quals s’assenta el Reiki i s’aprèn a fer el tractament a un mateix i als altres.

El 2n Nivell de Reiki, també anomenat Okuden en japonès, s’aprofundeix en el Reiki i es centra en la part emocional de la persona i s’aprenen les tècniques i símbols per fer el treball a nivell emocional.

El 3r Nivell de Reiki, també anomenat Shinpide en japonès, es centra en la part espiritual de la persona, aprenent les tècniques per a treballar en aquest nivell i s’aprèn a fer tractaments de Reiki a distancia i en el temps (passat i futur).

L’últim Nivell de Reiki és la Maestria, aquest nivell és el d’un coneixement més profund a tots els nivells, és un compromís a nivell personal de vida i és amb la Maestria que podrem ensenyar i iniciar als altres a fer Reiki.

Aprendre Reiki ens obre a un món nou vital d’alegria, amor i benestar. Només cal tenir ganes d’avançar i créixer!!!


Professores: Marta Guasch i Nuria Romero

Truca’ns per a més informació al 685 856 901 o omplint el següent formulari

Formulari de contacte

Els nostres centres

Manresa

  • c/ Canonge Mulet, 2, 1r 1ª (al passeig davant la Xixonenca). Manresa
  • Telèfon 685 856 901
  • info@integralvitae.com

Navarcles